Nyílászáró beépítés

Hogyan dolgozunk?

  • Díjmentes tanácsadás – 30 éves szakmai tudásunkkal személyesen irodánkban vagy e-mailen is szívesen segítünk az Ügyfeleknek a minél korszerűbb nyílászárók megvásárlásában.
  • Helyszíni felmérés – Beépítő kollégáink a helyszínen pontos méreteket vesznek a gyártás előtt a beépítendő nyílászárókról, hogy azt a megfelelő méretben gyártsák le, így a legjobban illeszkedjen a nyílásba.
  • Végleges árajánlat – A helyszíni felmérésnek és az Ügyfél igényeinek megfelelő ajánlat….utolsó simításnak is nevezhetnénk mielőtt rámondjuk az Áment! Véglegesítünk minden apró részletet ami a rendeléshez szükséges.
  • Beépítés – A termékek kiszállítása után megkezdődik a helyszíni munka! A beépítők csere esetében a régi nyílászárókat kibontják (el is szállítják) és helyére beépítik PU habos technológiával az új nyílászárót! Új építés esetében üres falkávába építenek PU habos vagy akár RAL technológiával.
  • Utómunkák – takarólécezés gipszkartonos helyreállítás, redőnyözés, szúnyoghálózás, párkányozás – mind a nyílászárók beépítése után következik. A helyreállítás opcionális, hiszen gyakran előfordul, hogy az Ügyfél maga végzi el vagy egy nagyobb felújításnál a minket követő szakemberek fejezik be a javítást.
  • Élvezze munkánk gyümölcsét – ez már az Ügyfél feladata! Mi pedig örömmel vonulunk le a helyszínről és boldoggá tesz minket minden visszajelzés, miszerint elégedettek a munkánkkal.

Hogy ne érezze magát elveszve, mi mindvégig segítünk és készségesen állunk rendelkezésére bármelyik munkafolyamat alatt…..és utána is!