Rólunk

Történetünk

Családi vállalkozás keretében kivitelező cégként kezdtük meg tevékenységünket 1992-ben. Négy év múlva építőanyag kereskedéssel bővítettük palettánkat, majd a kialakult piaci helyzetre és a sors kezére tekintettel 2001-ben úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a futó projekteket és kizárólag nyílászáró kereskedéssel foglalkozunk tovább…

Hitvallásunk

Kiváló minőségű és széles körű termékpalettánkkal szolgáljuk Ügyfeleink igényeit.

30 éves tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban a számukra legjobb döntést hozzák.

Küldetésünk, hogy Ügyfelünk a családját kényelmes, biztonságos otthonban tudhassa.

Miért válasszon minket?

Több mint 30 év
tapasztalat

Szakképzett
tanácsadók

Több mint 1200
minőségi termék

Munkatársaink

Vári Ferencné Marika

Maximális segítőkészséggel és türelemmel áll az Érdeklődők és Vevők rendelkezésére. Nem egyszer előfordult már, hogy az építkezésbe/felújításba belefáradt Ügyfél az Ő asztalánál öntötte ki szívét, mondta el ügyes-bajos dolgait. És nekünk ez sem teher. Sokszor az emberen az is segít, ha el tudja mondani azt, ami a szívét nyomja. Bizony ezekből sokszor mi is tanulunk!

Bánócziné Kerék Mariann

A raktárfelelős. Árut vesz át, árut ad ki, rámol, pakol, keres…mert a raktárban mindig vannak “fekete lyukak”: ki, miért és mikor tette oda? Amikor éppen nem a raktárban van, akkor a számlákat írja, a könyvelést készíti elő. És ha mindenkinél Ügyfél van, akkor az értékesítésben is segít.

Kerék Szilvia

Én vagyok a tulajdonos. A vállalkozó, a nemzet hőse 🙂 Végzettségemet tekintve a cég marketinges ügyeit egyengetem, a hirdetéseket én találom ki és készítem el, a honlapot én kezelem. Ezen felül az értékesítésben maximálisan részt veszek: elkészítem a projekt árajánlatokat, tárgyalok a vállalkozókkal és a lakossági érdeklődőknek is szívesen segítek.

Rólunk mondták

“…Köszönjük a jó munkát, bent vannak az ajtók-ablakok, rendben ment minden. Ezúttal szeretnénk Neked és családodnak, valamint a kollégáidnak nagyon szép, szeretetteljes karácsonyt és boldog Új Évet kívánni…”

– Erdélyi család

“Ezúttal szeretném még egyszer megköszönni az Ön és kollégái munkáját. Nagyon elégedettek voltunk az ügyintézéssel, a beszerelés is gyorsan zajlott, az ablakok pedig igazán gyönyörűek. Sok sikert és jó egészséget kívánunk további munkájukhoz!”

– Nádasdiné Bp.

“Kedves Szilvia! Szeretnénk megköszönni a közreműködéseteket. Nagyon szépek az ajtók és ablakok, meg vagyunk elégedve, jól választottunk!”

– Pipoly A. és Oprendek A.

“Nagyon köszönöm fáradtságos munkájukat, amivel elősegítették, hogy idős szüleimet mielőbb átköltöztethessem. A lakásban lázas munka folyik, szombaton költözés…”

– S. Kné

“Hálás köszönetem a pályázatom ideje alatt nyújtott segítségért, jótanácsért! Köszönöm a jó szót, a segítségüket és megértésüket!”

– Mandevillené Gödöllőről

Ezért érdemes dolgozni 🙂

E-mail info@alfanyilaszaro.hu

Telefon +36 (28) 387 084

Web nyilaszarokereskedes.hu

Székhely 2112 Veresegyház,
Szadai út 3.

Adószám 14293726-2-13

Lorem ipsum Lorem ipsum
Lorem ipsum Lorem ipsum
Lorem ipsum Lorem ipsum
Lorem ipsum Lorem ipsum